IZNENAĐEN NA BOŽIĆ

'Ja novi trener Real Madrida? Vi se šalite!?'

25.12.2015 u 22:08

Bionic
Reading

Fabio Capello jako se iznenadio kad je saznao da se i njegovo ime spominje među glasinama o nasljedniku Rafe Beniteza na klupi Real Madrida...

Podsjetimo, nakon poraza od Seville, Barcelone i Villarreala u Madridu raste nezadovoljstvo Rafom Benitezom koji nema dobar odnos sa svlačionicom, a niti s navijačima i jasno je da neće i sljedeće sezone voditi Real. Pitanje je hoće li uopće dočekati svibanj na klupi kraljevskog kluba.

O njegovim potencijalnim nasljednicama mnogo se piše u Španjolskoj. Zinedine Zidane neko je vrijeme slovio kao favorit, onda se počeo spominjati i Jose Mourinho, a u posljednje vrijeme moglo se čuti i ime Fabija Capella.

No, talijanski 69-godišnji trener kojije s Milanom osvojio Ligu prvaka 1994. godine, a već u dva navrata vodio i Real Madrid, očito nije čuo posljednju glasinu i jako se iznenadio kad su ga španjolske kolege pitale što misli o preuzimanju kluba po treći put.

'Ja trener Reala? Je li to neka šala? Neću se dati uvlačiti u ovakve teme, jer to je smiješno. Sretan vam Božić i Nova godina,' odgovorio je Fabio Capello.

Posljednji Capellov posao bio je vođenje reprezentacije Rusije, a otkaz je dobio tijekom kvalifikacija za nadolazeći Euro zbog ispodprosječnih rezultata.