STAO U OBRANU

Bokšić otkrio Talijanima sve što trebaju znati o Mandži!

01.12.2015 u 15:05

Bionic
Reading

Bivši napadač Lazija i Juventusa Alen Bokšić poručio je navijačima Stare dame da se ne brinu, jer Mario Mandžukić ih neće iznevjeriti, a očekuje od njega više od 20 golova ove sezone...

Mandžukić nije ušao briljantno u sezonu i prema pisanju talijanske Gazzette navijači Juventusa tražili su od trenera da ga preseli na klupu, a u prvi plan gurne Dybalu i Moratu. No, prošli tjedan bio je Mario čovjek odluke protiv Manchester Cityja, da bi njegovo pogodak poveo crno-bijele i prema pobjedi u gostima kod Palerma.

U Italiji još uvijek nisu uvjereni da je Mandžo vrhunska klasa, no legenda hrvatske reprezentacije objasnila im je o kakvom se igraču radi.

'Mandžukić te nikad ne iznevjeri, on je ubojit. Ne sumnjam da će se nametnuti u Juventusu,' izjavio je za Tuttosport Alen Bokšić pa se osvrnuo na nešto slabiji start sezone i skepsu navijača:

'Mislim da je razočaranje posljedica teškog trenutka za cijelu momčad: prijelaz od finala Lige prvaka u novo prvenstvo bio je pun problema. U posljednje vrijeme rastu i Juventus i Mandžukić, a to nije slučajnost. Mario je igrač koji je uvijek tu za momčad, ali ona mu to treba i vratiti.'

Mandžu ove sezone krasi sposobnost zabijanja ključnih golova, a Bokšića to ne čudi.

'Radi se o jednom od najboljih strijelaca u Europi. S formom Dybale i boljim ubačajima s krila počeo je rasti i broj njegovih golova. Ali to je tek početak. Raste, ali još nije na vrhu. Ako bude zdrav, može doći do 20 postignutih golova. Kad je u formi, uvijek zabija i to važne golove,' zaključio je čovjek koji je svojedobno u dresu Marseillea, Lazija i Juventusa žario i palio nogometnim travnjacima.