PRATI LI GA ČAČIĆ?

Potez umjetnika: Njemačka se divi sjajnom golu Hrvata!

29.11.2015 u 09:55

Bionic
Reading

Ivo Iličević fantastičnim je pogotkom trasirao put prema pobjedi HSV-u u sjevernom derbiju protiv Werdera, a njemački Kicker njegov je gol nazvao 'udarcem umjetnika'...

Hrvatski 29-godišnji veznjak posljednjih godina u potrazi je za dobrom formom i čini se da ju je konačno našao ove sezone. Bivši reprezentativni veznjak postao je neizostavni dio HSV-ove momčadi koja se u subotu u lokalnom derbiju protiv Werdera probila na šesto mjesto Bundeslige.

Upravo Iličević bio je junak dvoboja kojeg je Hamburg dobio 3:1, jer je fantastičnim udarcem u suprotne rašlje zabio vodeći pogodak već u 3. minuti.

Ivo je kasnije upisao i asistenciju, no gol je taj o kojem se priča nakon susreta, a njemački Kicker ga je prozvao 'udarcem umjetnika'.



Bio je to drugi gol hrvatskog veznjaka ove sezone i sada se postavlja pitanje: ima li za njega mjesta u reprezentaciji na Euru? Konkurencija u sredini terena je žestoka, no ovakvim igrama mogao bi se nametnuti izborniku Čačiću.

'Već dugo sam oslobođen ozljeda, zbog čega se osjećam bolje i u glavi. Glad za dokazivanjem je velika, želim ponovo zaigrati za reprezentaciju,' izjavio je Iličević ranije ove sezone. Nije nemoguće da mu se želja obistini...