NAVIJAČI RAZOČARALI

Oštra kritika atmosfere na utakmici Arsenala i Dinama

25.11.2015 u 12:37

Bionic
Reading

Navijači Arsenala zadovoljni su visokom pobjedom njihovih nogometaša protiv hrvatskog prvaka, no jedan od njih krizitirao je kolege jer je stadion bio poluprazan, a mnogi su pokušavali prodati svoje ulaznice...

Dinamov dolazak u London nije izazvao euforiju lokalnih navijača koji su stadion slabo ispunili, a oni koji su imali karte pokušali su ih se riješiti. Jedan je to od razloga zašto su se vrlo dobro mogli čuti gostujući navijači tijekom cijele utakmice, no ni to nije pomoglo 'modrima' da izbjegnu poraz 3:0.

Nakon susreta Arsenalova navijačka televizija po običaju je intervjuirala one koji su prisustvovali susretu i pala je oštra kritika kolegama.

'Gdje su bili svi? Toliki ljudi su pokušavali prodati svoje ulaznice! Radi se o utakmicama Lige prvaka koje moramo dobiti pa treba doći i podržati svoju ekipu. Po meni, ovo je bila poslastica, ja to ne razumijem,' izjavio je jedan od fanova.

Među navijačima dominirale su dvije teme nakon susreta: sjajan nastup Alexisa Sancheza i najava dvoboja s Olympiacosom kojeg Arsenal mora dobiti s dva razlike, osim ako ne postigne tri ili više gola.

Što je rekao intervjuirani navijač, pogledajte u priloženom videu.