MISTERIJ U REALU

Mateo Kovačić nestao, Španjolci se pitaju zašto

25.11.2015 u 13:39

Bionic
Reading

Nakon što je bio prva rezerva Rafe Beniteza, a ponekad i prvotimac na početku sezone, Mateo Kovačić odigrao je samo devet minuta u mjesecu studenom. Španjolska Marca naglašava kako razlozi nisu potpuno jasni...

'Mateo Kovačić je nestao. Hrvatski veznjak koji se na početku sezone pretvorio u igrača broj 12 Real Madrida, odigrao je samo devet minuta u zadnjem mjesecu. Samo jednom je igrao u zadnjih šest utakmica,' započinje svoj članak španjolska Marca u kojem naglašava kako je ozljeda koju je zadobio prije mjesec dana bila početak pada u drugi plan. Međutim, cijela situacija je sumnjiva.

'To je bila nesreća koju okružuju nepoznanice, zbog tajnovitosti Reala koji nije htio objaviti medicinsko izvješće ozljede igrača,' naglašava Marca i pita se je li u pitanju zaista bila ozljeda ili je nešto pošlo po zlu tih dana u odnosu kluba i igrača.

Kovačić je na četiri utakmice bio prvotimac, sudjelovao je u golovima protiv Athletica i Malmoa i skupio 436 minuta u dresu Reala, no u zadnje vrijeme nije među Benitezovim rezervnim opcijama, a kamoli u kombinacijama za prvi sastav.

Španjolske kolege se sada pitaju: hoće li u srijedu navečer protiv Šahtara konačno dobiti novu priliku? Kvalitetu ima, a momčad u krizi treba prodrmati promjenama...