SUKOB TRENERA I IGRAČA

Mourinho i zvijezda Chelseaja urlali jedan na drugog!

25.11.2015 u 10:11

Bionic
Reading

Nogometaši Chelseaja možda su nakon dugo vremena nekog glatko pobijedili, no dvoboj protiv Maccabbija obilježio je i verbalni sukob Josea Mourinha s Diegom Costom...

Londonski klub nakon konačno je povezao dvije pobjede i čini se da se polako oporavlja od katastrofalnog starta sezone. Chelsea je u utorak slavio s glatkih 4:0 u gostima kod Maccabbija Tel Aviv i tako došao u odličnu poziciju u posljednjem kolu kod kuće protiv Porta izboriti plasman u osminu finala.

Utakmicu je međutim obilježio i sukob Josea Mourinha s Diegom Costom. Bivši nogometaš Atletica ponovo je bio u centru pažnje jer je isprovocirao isključenje Tal Ben Haima, a zatim se sukobio i s vlastitim trenerom koji nije bio zadovoljan kretanjem Coste u jednoj akciji.

Mourinho je na poluvremenu urlao na svoju zvijezdu koja mu očekivano nije ostala dužna. Incident je odmah osvanuo u svim engleskim medijima, no Portugalac tvrdi da to nije bilo ništa alarmantno.

'Htio sam da izvede određeno kretanje koje on nije napravio. Bio sam razočaran i reagirao sam. On je također reagirao. U svlačionici, nakon par poljubaca i zagrljaja, to više nije bio problem,' uvjerava javnost Jose Mourinho.