TU VIŠE NEMA POMOĆI

Kad ovo vidi Benitez, odmah će poželjeti pobjeći iz Reala!

22.11.2015 u 17:58

Bionic
Reading

Na društvenim mrežama pojavio se zanimljiv dokazni materijal s utakmice Reala i Barcelone koji jasno pokazuje da je domaća momčad taktički bila potpuno razbijena...

Real je odigrao katastrofalnu utakmicu i izgubio 4:0 na Santiago Bernabeuu protiv ljutitog rivala, a Rafa Benitez pod žestokim je kritikama, jer 'kraljevski klub' ne igra po željama navijača te je daleko od onog što je iz njega izvlačio Carlo Ancelotti.

Vodeći španjolski dnevnici Beniteza su već otpisali i kažu da je pitanje dana kada će postati bivši, a na društvenim mrežama pojavio se dokazni materijal koji pokazuje koliko je Real taktički bio razbijen u utakmici protiv Barcelone.

Naime, u tom kadru se jasno vidi moment kada su igrači Reala potpuno izgubili veznu liniju i rasporedili se u dvije jako udaljene koje u modernom nogometu nemaju baš nikakvu perspektivu.

Benitez koji je taktički vrlo obrazovan čovjek sigurno nije naredio ovako nešto i kad pregleda snimku utakmice i ovo vidi, vjerojatno će sam poželjeti pobjeći iz kluba, jer ovo je dokaz da ga igrači ne slušaju i rade ono što žele, na štetu rezultata.

U svakom slučaju, pred Realom su vrlo teški dani. Kad je imenovan za trenera, malotko je vjerovao da će Benitez dugo opstati i čini se da su ljudi imali pravo...