LJUTIT S PRAVOM

Ovo je Olićev odgovor na Čačićevo ignoriranje

18.11.2015 u 12:08

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak je pobijedila Rusiju u Rostovu sa 3:1. Riječ je o prijateljskoj utakmici, a koju je izbornik Čačić predstavio kao prvu u sklopu priprema za Euro 2016

S obzirom na mnogo pehova, od umora pojedinaca pa do ozljeda, izbornik Čačić na put u Rusiju krenuo je sa samo 16 igrača. I kako to u prijateljskim utakmicama obično biva, priliku dobivaju svi s klupe.

Tako je ruski izbornik Leonid Sluckij na teren u drugom poluvremenu poslao šestoricu novih igrača, dok se Ante Čačić odlučio na četvoricu novih. Drugim riječima, na sve osim na Ivicu Olića, reprezentativca sa 104 nastupa, strijelca 20 golova i igrača koji je od 2002. na reprezentativnom popisu.

Istina je da Olić u klubu i nema veliku minutažu, ali s obzirom na to da je Kramarićeva čak mizernija, a napadač Leicestera ipak je zaigrao protiv Rusa, onda se ovaj Čačićev postupak može shvatiti i kao poruka 36-godišnjem napadaču.

'Naravno da sam mislio kako ću igrati. Međutim, kao što ste mogli vidjeti nisam, a zašto, uistinu ne znam', rekao je za tprotal.hr Ivica Olić, kojeg smo dobili u vremenu dok je čekao let za Hamburg.

Jeste li ljuti, razočarani?

'Teško mi se uopće vraćati na ovu situaciju, bilo je tako kako je bilo. Još sam vruće glave, pa je možda bolje da ne komentiram ništa. Moram vidjeti što će biti dalje.'

Dobro, ali Vi ste se oduvijek odazivali pozivima u reprezentaciju?

'Jesam, tako će biti i dalje. Naravno, ako me budu zvali. No, ponavljam, prvo moram vidjeti što će se događati.'

A što ćete sa situacijom u klubu? Za HSV ne igrate često, imali ste ponuda, ali niste htjeli otići iz kluba?

'Nisam želio otići jer sam mislio da ću igrati. Čak sam imao i ponuda. sada moram pričekati zimski prijelazni rok pa odlučiti što i kako dalje', poručio je Ivica Olić, prije no što je nastavio svoj put prema sjeveru Njemačke.