NAJJAČE ORUŽJE

Mourinho engleske medije udario gdje najviše boli

23.10.2015 u 15:19

Bionic
Reading

Trener Chelseaja Jose Mourinho ozbiljno se naljutio na urednike engleskih medija koji su ga proteklih dana 'razvlačili' jer više nije mogao gledati klinca kako ga snima na cesti

Mourinho je šetao londonskim ulicama i, tvrde iz Chelseaja, bio sniman punih 20 minuta od nekog 14-godišnjeg dječaka. Nije teško staviti se u njegovu poziciju, ljudi starijeg kova to teško mogu mirno otrpjeti. pogotovo ako im se događa na redovnoj bazi. Odgurnuo je malca koji je jedva dočekao s gladnim medijima podijeliti kako je veliki navijač Chelseaja i kako je razočaran...

'Mogu prihvatiti sve nogometne kritike, pa čak i one glupe, ali ovo je nešto sasvim drugo. OK, od sada ćemo drugačije pričati. Jasno poručujem vašim urednicima da ako oni nemaju poštovanja za mene neću ni ja imati prema njima. Ja znam što vama najviše treba, a to od mene više nećete dobivati. Dobre naslove od sada tražite dalje,' poručio je Mourinho na tiskovnoj konferenciji uoči dvoboja s West Hamom i odmah od pitanja što očekuje od dvoboja s West Hamom krenuo u novom stilu.

'Pogledajte ljestvicu, nije teško. Pogledajte gdje su oni a gdje smo mi,' bilo je sve što je Mourinho želio reći na tu temu.


Kako vidi stanje u svojoj momčadi?

'Pobjeda nad Aston Villom bio je dobar rezultat. Remi u Kijevu isto. Matić je od rezerve došao do igrača utakmice, ostali igrači također idu naprijed,' prakticirao je 'bijeli štrajk' Mourinho pa su novinari odustali... Posebni je namjerno odlučio postati dosadan i to je njegovo legitimno pravo. Udarac medijima gdje najviše boli.

Od 11.19 Mourinho objašnjava okupljenima zašto je odlučio više ne biti duhovit