HNS U PANICI

Strahujemo od kaosa na Malti; i Armada uz Torcidu!

13.10.2015 u 18:16

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras (20.45 sati) na Malti igra posljednju kvalifikacijsku utakmicu skupine H, a za plasman na Euro u Francuskoj našima treba pobjeda, ali i barem jedan osvojeni bod Talijana u okršaju s Norvežanima

Naravno, s obzirom na igrački kadar hrvatske i malteške reprezentacije, sve osim pobjede Hrvatske bila bi senzacija. Međutim, prema informacijama koje stižu s Mediterana, čini se da bi našoj reprezentaciji puno veća prijetnja mogli biti navijači koji se bore protiv aktualne vrhuške Hrvatskog nogometnog saveza.

Nezadovoljni što je sve u rukama jednog čovjeka, a zbog čega su prije utakmice s Bugarskom pitali i igrače nije li ih sram igrati 'za njega', na facebook-profilu Torcide objavljena je fotografija vrlo intrigantnog sadržaja. 

'Igrate se bogova dok u ložama se krijete, uživajte, smradovi, zadnje piće pijete.'

Sličnu prijetnju, ali uz nešto drukčiji kadar objavili su i pripadnici riječke navijačke skupine Armade.

'Naši glasovi nikada utihnuti neće, borba za reprezentaciju tek sada kreće' te 'Vaše zabrane naša su motivacija, vaše uništenje čeka cijela nacija'.

A da navijači, koji su unatoč odluci HNS-a da neće organizirati dolazak hrvatskih fanova ipak krenuli put Malte, imaju opasne namjere, svjedoči i sinoćnji incident na ulicama u centru Pacevilleozlija.

Naime, nekolicina se fizički obračunala sa zaštitarima ispred noćnog kluba White Palace, a šest hrvatskih državljana uhićeno je.

Pozdrav s Malte. GOTOVI STE, GOTOVI!!!

Posted by Torcida Split on 13. listopad 2015