PORTUGALAC U ŠPIJUNAŽI

Loše prerušeni Mourinho otkriven u Kijevu!

13.10.2015 u 10:02

Bionic
Reading

Jose Mourinho s kapuljačom preko glave pojavio se na utakmici Ukrajine i Španjolske u ponedjeljak navečer u Kijevu, ali nije uspio izbjeći medijsku pažnju...

Portugalski stručnjak u najvećoj je rezultatskoj krizi svoje karijere. Chelsea se nakon osam kola nalazi u donjem dijelu Premiershipa, a kiksao je i u Ligi prvaka protiv Porta.

Mourinho je pod pritiskom i jasno je da bi nastavak neuspjeha mogao značiti kraj njegovog drugog mandata na Stamford Bridgeu. No, ne predaje se i najavljuje daljnju borbu i izlazak iz krize napornim radom s momčadi.

Ovog ponedjeljka Portugalac se odlučio maknuti iz Londona i krenuti u špijunažu u Kijev. Loše prerušen, s kapuljačom na glavi pojavio se na utakmici Španjolske i Ukrajine, no kamere su ga brzo locirale. Nije pomoglo ni što je odsjeo u istom hotelu kao i španjolski novinari.

Vjeruje se da je Mourinho došao u Kijev iz dva razloga: vidjeti kako igraju glavne uzdanice Dinama Kijev, sljedećeg protivnika u Ligi prvaka, ali i s posebnom pažnjom pratiti Andrija Jarmolenka, potencijalno pojačanje u zimskom prijelaznom roku. Ukrajinski 25-godišnji ofenzivac bio je jedan od boljih na terenu pa je i Jose imao što za vidjeti. Jedino što mu se sigurno nije svidjelo bio je promašeni penal njegovog Cesca Fabregasa u prvom dijelu.

Mourinho odjevni stil u Kijevu također je postao senzacija na društvenim mrežama, kao i predmet sprdnje, a slavnog trenera zlobnici uspoređuju s junacima 'Ratova zvijezda'.