O VRUĆIM TEMAMA

Uvijek vjerni: Dobivamo novac od HNS-a, ali ne za svoj džep

10.10.2015 u 16:44

Bionic
Reading

Predsjednik Kluba navijača Uvijek vjerni Tomislav Mileis dao je opširan intervju za goal.com u kojem se govorilo o svim škakljivim temama vezano uz HNS i reprezentaciju

Iako je izgledalo kako će se službena navijačka skupina Uvijek vjerni raspasti, jer su se neke podružnice ugasile, a neke zamrznule rad, glavno vodstvo je potpisalo suradnju s HNS-om na tri godine.

U javnosti su se mogli ćuti komentari na račun KN Uvijek vjerni da su plaćenici koji primaju novac od Saveza kako bi navijali. Sada je prvi čovjek te navijačke skupine progovorio o toj, ali i drugim temama.

Predsjednik Mileis priznaje za goal.com kako se dobiva novac od Saveza, ali ne za njih nego za druge stvari.

'I dosad smo dobivali novac, samo to nije bio problem sve dok se sada nije stvorila ta ogromna negativna atmosfera oko reprezentacije. Iznos ovisi je li u toj godini veliko natjecanje... Fan zona za mjesec dana SP-a u Brazilu koštala je dva milijuna kuna! Za Italiju, u Splitu HNS nije uspio dogovoriti fan zonu, mi smo je u dva dana, uz pomoć gradonačelnika Bandića, uspjeli organizirati u Zagrebu. Sve to košta...,' poručio je Mileis koji je rekao kako Uvijek vjerni imaju 42 podružnice sa više od 20 tisuća članova.

Sve što se događalo u posljednje vrijeme nije previše naštetilo masovnosti.

'Manje od jedan posto je otišlo'

O suradnji sa Savezom.

'Godinu dana nije bila nikakva. Sada smo mnoge stavke dogovorili. U toj smo godini vlastitim sredstvima sve isfinancirali. Godinu dana nam je i račun bio u blokadi, sad će to biti sređeno... Ali, valja naglasiti da smo isti taj savez i pozvali na ostavku! Povod su bile previsoke cijene ulaznica za utakmicu s Maltom i rekordno malen posjet. To znači da imamo stav!'

Cijeli članak pročitajte OVDJE