NA EURO U SUBOTU

Hrvatske želje ne zanimaju Talijane, imaju svoj plan!

08.10.2015 u 19:19

Bionic
Reading

Napadač talijanske nogometne reprezentacije i Monaca Stephan El Shaarawy poručio je kako 'Azzurri' žele u subotu pobjedom u Bakuu protiv Azerbajdžana potvrditi plasman na EURO 2016.

Italija se dva kola prije kraja kvalifikacija nalazi na prvom mjestu skupine H sa 18 bodova, dva boda više od Norveške, te četiri boda više od Hrvatske na trećoj poziciji. Pobjedom protiv Azerbajdžana, kojeg vodi Robert Prosinečki, Italija bi osigurala vizu za EP, dok bi drugačiji ishod odgodio odluku za utorak i ogled protiv Norveške.

'Želimo sve završiti protiv Azerbajdžana. Pobjeda nam donosi plasman na EP. Neće biti lako, no uvjereni smo u naše slavlje,' kazao je El Shaawary.

Italija u Baku dolazi bez napadača Napolija Lorenza Insignea koji je u sjajnoj formi.
'Mislim da i bez njega imamo dovoljno kvalitetnih opcija u napadu,' dodao je El Shaawary koji je ovoga ljeta iz Milana preselio na posudbu u Monaco.

Talijanski izbornik Antonio Conte u kadru ima šest napadača. Osim El Shaawaryja mjestu u momčadi nadaju se i Fabio Quaqliarella (Torino), Sebastian Giovinco (Toronto), Graziano Pelle (Southampton), Simone Zaza (Juventus) i Eder (Sampdoria).