NE MOŽE BOLJE

'Bayern je poput seksa iz snova sa ženom iz snova!'

08.10.2015 u 18:12

Bionic
Reading

Bivši njemački nogometaš Mario Basler oduševljen je igrom Guardiolinog Bayerna ove sezone i smatra da je jedini način da ga se zadrži početi mu oduzimati igrače ili prisilno dovesti za trenera Jürgena Klinsmanna...

Njemačka je još uvijek pod dojmom impresivnog Bayernovog starta sezone. Bavarci nižu pobjede u svima natjecanjima, a u Bundesligi ih imaju osam iz osam utakmica, uz 28 zabijenih golova i samo četiri primljena. Pregazili su u izravnim dvobojima Bayer, Wolfsburg i Borussiju Dortmund. U Ligi prvaka Guardioline trupe također gaze: Olympaicos i Dinamo zajedno su primili osam golova.

Nekima se takav odnos snaga u Njemačkoj ne sviđa, jer je prvenstvo praktički riješeno iako je tek počelo, dok su drugi oduševljeni onime što Bayern nudi na terenu.

'Bayern je kao seks iz snova sa ženom iz snova, 34 puta u nizu. On je poput rijeke piva koja nikad ne završava, kao 300 slobodnih dana u godini,' pjesnički je bio inspiriran bivši igrač bavarskog kluba Mario Basler koji je igrao u prošlom desetljeću, uključujući i legendarno finale Lige prvaka protiv Manchester Uniteda iz 1999. godine.

'Sviđa mi se kako Guardiola vodi momčad s ruba terena, a kako Lahm na terenu. Divim se osjećaju za trenutak Müllera i Coste te gladi za golovima Lewandowskog,' dodao je za Sport Bild legendarni Nijemac koji vjeruje da postoje samo dva načina da se zaustavi Bayern: prvi da mu se uzme po jedan igrač nakon svake utakmice koju dobije, drugi da prisilno na klupu posjednu Jürgena Klinsmanna.

U nastavku sezone Bayern bi trebao biti još jači, jer je Franck Ribery počeo trenirati, a tu je i Arjen Robben čiji povratak kad se dogodi će znatno pojačati momčad.