DEL BOSQUEOV PLAN

Španjolska po plasman na Euro bez ijednog igrača Reala

08.10.2015 u 11:50

Bionic
Reading

Španjolska nogometna reprezentacija ovog će petka pobjedom protiv Luksemburga imati priliku osigurati plasman na europsku nogometnu smotru sljedeće godine, a izbornik Vicente del Bosque uigrava momčad bez igrača Real Madrida...

'Kraljevski klub' postao je legija stranaca, no Sergio Ramos i Isco bili su stožerni igrači španjolske nogometne reprezentacije u posljednje vrijeme. Međutim, kapetan Reala je ozlijeđen, a Isco ima žestoku konkurenciju na svojoj poziciji pa bi protiv Luksemburga mogla istrčati momčad bez ijednog madridskog igrača.

Del Bosque je na treningu iza zatvorenih vrata uigravao sljedeću momčad: Casillas, Juanfran, Piqué, Bartra, Alba, Busquets, Thiago, Cesc, Silva, Morata i Pedro. Očekuje se da bi baš ti igrači trebali u subotu matematički osigurati plasman na Euro, dok će Isco ostati zamjena Thiagu Alcantari.

Izbornik nije siguran hoće li nastaviti sa Španjolskom nakon ovog kvalifikacijskog ciklusa. Podsjetimo, na prošlom SP-u doživio je debakl i ispao nakon dvije utakmice.

'Kad se kvalificiramo, doći će trenutak za razgovore. Na Euro ću ići s već donijetom odlukom hoću li nastaviti ili ne,' priznaje Del Bosque.