OSVETA

Srpski reprezentativac ne želi šutjeti; zna što će Albanci pokušati

07.10.2015 u 11:30

Bionic
Reading

U četvrtak (20.45) kvalifikacijski ogled za EURO 2016. igraju Albanija i Srbija. To je utakmica najvećeg mogućeg rizika i noćna mora za sve one koji sudjeluju u organizaciji

Ružne scene i prekid njihovog prvog dvoboja u Beogradu još nisu zaboravljeni (Albanci za zelenim stolom dobili 3-0),a u četvrtak slijedi novi sudar dviju navija koje ne žive u ljubavi.

Utakmica koja je za obje strane više od nogometa igra se u Elbasanu. Srbija je izgubila šanse za plasman na EURO, ali isto želi srušiti Albance i tako se barem malo iskupiti za katastrofalne kvalifikacije.

Srpski reprezentativci pozivaju na korektnu utakmicu i vjeruju da će tako biti, no ima i onih koji su sigurni da će biti provokacija.

'Očekujem provokacije od reprezentativaca Albanije. Žele neku vrstu osvete, ne samo na nogometnom planu. Siguran sam da nas i događanjima van terena žele poremetiti i isprovocirati pa da možda neprimjereno reagiramo na travnjaku', prenosi Žurnal riječi igrača Fiorentine Nenada Tomovića.

'Želimo pokazati da smo zaslužili bolju poziciju nego što je trenutačno. S druge strane postoji taj rivalitet između država koji nije samo sportski. Svima u Srbiji puno bi značilo ako u Elbasanu ostvarimo uspjeh.'