NEZADOVOLJSTVO S TRIBINA

Navijači treneru Reala nakon uvođenja Kovačića: Kukavico!

06.10.2015 u 08:59

Bionic
Reading

Nakon blijede utakmice u gradskom derbiju protiv Atletica, navijači Reala putem interaktivne aplikacije dnevnika Marca izrazili su veliko nezadovoljstvo te taktiku Rafe Beniteza u nedjeljnoj utakmici opisali kao kukavičku...

Podsjetimo, Real je rano poveo na Calderonu golom Benzeme u 9. minuti, no uslijedila je dominacija domaćih ostatak utakmice koja je kulminirala pogotkom za 1:1 u 83. minuti Vietta, a Keylor Navas najzaslužniji je što 'kraljevski klub' na kraju nije još i izgubio.

Putem svoje interaktivne aplikacije dnevnik Marca ispitao je mišljenje navijača nakon susreta koji su vrlo nezadovoljni. Smatraju da Real ne smije igrati tako defanzivno s igračima koje ima na raspolaganju, da to nije stil kojim ova momčad može igrati, posebno ne u velikim utakmicama.

Posebno su Benitezu zamjerili uvođenje Kovačića u 77. minuti umjesto napadača Karima Benzeme kojom je pokušao dodatno zatvoriti utakmicu, no umjesto toga primio je pogodak.

Navijači su stratega Reala opisali riječima 'kukavica', 'ljenčina' i 'pretjerani konformist' pa se opet nalazi pod pritiskom, jer je i kolo prije odigrao tek 0:0 kod kuće protiv Malage.

'Nisam defanzivan, u Italiji su me smatrali i previše ofenzivnim. Napoli je sa mnom zabio 104 gola u sezoni, dvaput smo zaredom rušili klupski rekord. Ovdje me se tako etiketira, iako smo ekipa koja najviše puca po golu i najviše zabija,' požalio se pak na presici Rafa Benitez.

Atletico Madrid 1-1 Real MadridAll Goals

Posted by OurMatch.net on 4. listopad 2015