BIJES U ITALIJI

Debakl i sramota, no srpski stručnjak ne želi otići

05.10.2015 u 10:28

Bionic
Reading

U sedmom kolu talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na San Siru doživio uvjerljiv poraz od Napolija 4-0. Treneru 'rossonera' Siniši Mihajlović trese se stolica

U sedam utakmica Milan je osvojio tek devet bodova - premalo za nekadašnjeg nogometnog diva koji je posljednjih sezona upao u prosječnost. Ni dolazak Siniše Mihajlovića nije prodrmao igrače. Naprotiv, 'rossoneri' izgledaju loše, a sada ih je na San Siru ispljuskao Napoli.

Domaći navijači zvižducima su jasno dali do znanja što misle o ovom Milanu, a u tekstovima o sedmerostrukom prvaku Europe često se spominje riječ 'sramota'.

Hoće li Mihajlović preživjeti? On ne pomišlja na odlazak, iako se njega previše ne pita.

'Sigurno će me nazvati Silvio Berlusconi i morat ću mu objasniti što se dogodilo. Klub uvijek može donijeti odluku, ali ja neću dati ostavku. Mogu pronaći rješenje, samo mi treba vremena. Očekivao sam da će stvari ranije sjesti na mjesto, ali očito je pred nama dug put', rekao je Mihajlović pa nastavio:

'Iako to ne smijem reći, treba priznati da smo izgubili od bolje momčadi. Utakmica je bila odlučena nakon drugog gola. Psihički nismo bili spremni za povratak. Možda nam treba Sigmund Freud.'

Milan - Napoli 0-4