NEVJEROJATNE SCENE

Nogometni vikend obilježile tri gluposti za pamćenje!

05.10.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Bernd Leno, Joaquin Correa i Harry Kane neće po dobrome pamtiti ovaj nogometni vikend. Njihovi gafovi postali su predmet ismijavanja diljem Europe...

U nogometu se stvari ne odvijaju uvijek onako kako to nogometaši planiraju, što je posebno bilo vidljivo ovog vikenda. Najveći tragičar kola Bundeslige nedvojbeno je golman Bayera Bernd Leno koji se protiv Augsburga zbilja osramotio.

Mladi 23-godišnji vratar nada se mjestu u reprezentaciji jednog dana, no konkurencija je jaka, a u nedjelju mu se dogodio korak unazad: 'krtica' kakvoj smo svjedočili u par navrata i na Maksimiru. Lopta mu je prešla preko noge i završila u mreži, a Bayer ostao bez pobjede na koju je računao. Nema goreg scenarija za jednog golmana.


U kategoriji promašaj vikenda Joaquin Correa nema konkurencije. Veznjak Sampdorije imao je priliku dotući Inter i podariti svojoj momčadi pobjedu u nedjelju popodne, ali je nekako uspio iz blizine promašiti prazan gol nakon što se već riješio Handanoviča. Publika u Genovi dugo je bila u nevjerici nakon gafa Argentinca. Dvoboj je završio 1:1.


A za spektakularan autogol pobrinuo se slavni napadač Harry Kane. Glavna zvijezda Tottenhama zaboravila je da se ne nalazi pred protivničkim golom. Atraktivno iz zraka mladi je Englez zakucao loptu u vlastitu mrežu u dvoboju sa Swanseajem, u kojem su Spursi zahvaljujući i njemu ostali bez pobjede te jedva spasili bod...