SIMEONE U STRAHU

Sve oči uprte u Luku Modrića uoči velikog derbija!

05.10.2015 u 14:44

Bionic
Reading

Španjolska Marca naglašava uoči madridskog derbija ove nedjelje kako prema mišljenju Diega Simeonea jedini način da Atletico dobije Real je zaustaviti Luku Modrića...

Ronaldo, Bale, Benzema i James možda se češće pojavljuju na naslovnicama, no argentinski stručnjak siguran je da najveća opasnost prijeti iz drugog plana. Dnevnik Marca naglašava kako se Simeone najviše pribojava Luke Modrića i smatra da je jedini način za ostvarenje pobjede zaustaviti hrvatskog veznjaka.

'Modrića jako cijele u svlačionici Reala, ali i protivnici. Simeone i njegov stručni stožer mu se dive i smatraju ga ključnim igračem koji povezuje obranu i napad. Njegova moć se krije u promjeni ritma koja može uništiti obranu protivnika u samo nekoliko koraka. Čak i kad se radi o jednoj od najboljih, onoj El Chola,' piše Marca i naglašava kako su ga ozljede zaustavile prošle godine što je rezultatiralo sezonom bez trofeja 'kraljevskog kluba'.

Atletico će Modriću pokušati parirati defanzivnim radom Gabija i Tiaga, dok od Kokea očekuje sličnu kreaciju večeras na Calderonu.

Luki je ovo četvrta sezona u Madridu, a dosad je s njim na terenu Real dobio šest, a izgubio samo dva gradska derbija. Prošle sezone kad ga nije bilo u momčadi gubio je gotovo svaki, uključujući i debakl 4-0 u posljednjem ligaškom posjetu Calderonu...