BOLNA LEKCIJA

Nijemci se rugaju Dinamu: Kao da su iz regionalne lige!

30.09.2015 u 09:20

Bionic
Reading

U njemačkim medijima nakon Bayernove pobjede protiv hrvatskog prvaka očekivano Robert Lewandowski dobiva nove hvalospjeve, a Dinamo kritike da nije igrao na nivou Lige prvaka...

Večer Lige prvaka u utorak donijela je Nijemcima novu impresivnu pobjedu Bayerna i bolan poraz Bayera kod Barcelone, preokretom u završnici. Obje utakmice dobile su dosta prostora u medijima, a Dinamov nastup nije dobio dobre kritike.

'Hrvati su bili 45 utakmica bez poraza, pobijedili i Arsenal 2:1. No jučer Dinamo nije bio 'kraljevska klasa', nego regionalna liga. Posebno u obrani,' piše Bild, dok Kicker pak piše:

'Dinamo je doživio od njemačkog prvaka bolnu lekciju i pao s 5:0.'

T-online se oduševljava brojkama na utakmici za nogometaše Bayerna koje su bile impresivne: 77% posjed lopte, 762 dodavanja od kojih je 93% bilo uspješno, uz 27 udaraca po golu.

'Razlika u klasi bila je očita,' zaključuje njemački portal.

Robert Lewandowski je zabio nova tri pogotka i očekivano je dobio nove hvalospjeve u svim medijima, a Nijemci su nakon novog trijumfa sigurni u prolazak dalje Bayerna i mirno čekaju dvije utakmice s Arsenalom koji ne djeluje kao da bi mogao ugroziti Bavarce.