RAZNE REAKCIJE

Navijački kaos zbog Čačića: Ne raspadamo se, nismo na koljenima!

23.09.2015 u 10:11

Bionic
Reading

Ante Čačić postao je hrvatski izbornik, a njegovo imenovanje uzrokovalo je nezadovoljstvo među navijačima. Dogodio se i razdor kod navijačke skupine Uvijek vjerni koja negira da se raspada

Nakon što je Ante Čačić i službeno izabran za klupu hrvatske reprezentacije, javnost je bila razočarana. Pozivalo se na bojkot nacionalne vrste, na pojedinim kafićima osvanule su poruke kako nema više gledanja utakmica u njihovim prostorima, na društvenim mrežama vrijeđalo se vodstvo HNS-a, pojavile su se razne fotografije i karikature u kojima se sprda s glavnim akterima našeg nogometa.

Da ova odluka neće proći mirno vidjelo se i prema reakciji podružnica navijačke skupine Uvijek vjerni, UV Proložac se ugasio, UV Čapljina zamrznula rad, a UV Gospić pozvao na bojkot dok se sadašnje stanje ne promijeni.

Glavno vodstvo Uvijek vjernih sastat će se ovih dana kako bi odlučilo o daljnjim koracima, ali nema govora o gašenju te Udruge. Potvrdili su to i preko svojeg facebook-profila.

'Ne raspadamo se, iako bi to neki htjeli! Nismo na koljenima, iako bi to neki htjeli! Mi smo Uvijek vjerni i zauvijek ćemo to i ostati. Nikada momčadi nećemo okrenuti leđa. Brat uz brata!!!' napisalo je glavno vodstvo skupine.