23 IMENA ZA EURO

Ante Čačić objavio popis igrača i pojasnio poziv Šimuniću

22.09.2015 u 15:26

Bionic
Reading

Novi trener hrvatske reprezentacije Ante Čačić objavio je popis igrača na koje računa za posljednje dvije kvalifikacijske utakmice protiv Bugara i Maltežana

Jučer odabrani Ante Čačić izdiktirao je 23 imena na koje računa za dvoboje koji se igraju za tri tjedna. Na Bugare i Maltu ići će:

VRATARI: Danijel Subašić, Lovre Kalinić, Ivan Vargić
OBRANA: Darijo Srna, Vedran Ćorluka, Danijel Pranjić, Domagoj Vida, Dejan Lovren, Šime Vrsaljko, Marko Lešković, Josip Pivarić
VEZA: Luka Modrić, Ivan Rakitić, Ivan Perišić, Mateo Kovačić, Milan Badelj, Marcelo Brozović
NAPAD: Ivica Olić, Mario Mandžukić, Nikola Kalinić, Andrej Kramarić, Marko Pjaca, Duje Čop


Uvrstio je i ozlijeđenog Marija Mandžukića, a u stručni stožer imenovao najavljene Antu Mišu, Marijana Mrmića i Joea Šimunića.

'Ja Joea znam kao vrhunskog profesionalca s kojim sam radio u Dinamu, i domoljuba koji nikoga ne mrzi. On je kažnjen za svoju nesmotrenost i kaznu je odradio. Vjerujem da je sada svjestan što ga očekuje. Njega gledam kao sportaša i domoljuba, nekoga koji je dao cijeli igrački vijek našem nogometu i vjerujem da ga ona situacija ne treba pratiti kroz čitav život,' objašnjava Čačić.,' objasnio je uvrštavanje Šimunića novi izbornik koji je naglasio da je reprezentacija iznad svakoga.