SVIMA POKAZAO TALENT

Halilović oduševio, pun majstorija protiv Valencije!

13.09.2015 u 19:00

Bionic
Reading

Alen Halilović po prvi je put dobio priliku igrati od prve minute u dresu Sportinga u dvoboju protiv Valencije, a kompilacija njegovih poteza potvrdila je veliki talent, unatoč porazu kluba iz Gijona...

Mladi 19-godišnji hrvatski veznjak prošle je sezone ispao s Barceloninom B momčadi iz Segunde, a isto mu prijeti i ove sezone na posudbi u Sportingu u Primeri. Iako je klub iz Gijona u prvom kolu iznenađujuće uzeo bod Real Madridu, ima velikih problema s efikasnošću koji su došli na naplatu u subotu protiv Valencije, kada se dogodio i prvi ovosezonski poraz.

Pobjednički gol zabio je Paco Alcacer u 90. minuti, pa je tako po prvi put ove sezone jedna utakmica Sportinga završila rezultatom koji nije 0:0, a Abelardova momčad i dalje je bez postignutog pogotka u Primeri.

Strateg kluba iz Gijona opravdanje za poraz pronašao je u mladosti ključnih igrača, s obzirom da Halilović, Sanabria, Pablo Perez i Jony svi imaju 23 godine ili manje.

I dok za Sporting subota nije bila dobar dan, Alen Halilović može biti zadovoljan. Po prvi je put zaigrao od prve minute, bio punih 70 na terenu, a istaknuo se odličnom kontrolom lopte, solidnim pregledom igre te nizom driblinga, uključujući i jedan kroz noge braniča Valencije.

Poteze Alena Halilovića pogledajte u ovoj kompilaciji...