NIJE UOPĆE NEMOGUĆE

Zdravko Mamić ima svoja dva kandidata za hrvatskog izbornika

08.09.2015 u 09:28

Bionic
Reading

U srijedu se sastaje Izvršni odbor HNS-a, a dok se ne održi sastanak trajat će špekulacije oko imena novog izbornika reprezentacije koja je u kvalifikacijama kiksevima protiv Azerbajdžana i Norveške pala na treće mjesto u skupini

Hrvatska javnost je pokazala palac dolje Niki Kovaču i već mu traži nasljednika na klupi 'kockastih'. Spominju se brojna imena, od kojih neka zvuče nerealno.

Ipak, u moru stručnjaka spominju se navodno i dva favorita najmoćnijeg čovjeka našeg nogometa, Zdravka Mamića – Ante Čačić i Zoran Mamić.

Prvi je sadašnji trener Lokomotive te je dugo godina blisko surađivao sa starijim Mamićem, a drugi je s druge strane nedodirljiv na mjestu trenera Dinama zbog rodbinskih veza.

Ukoliko se IO HNS-a uistinu odluči na drastičnu mjeru te se zahvali Kovaču na suradnji, uopće nije nemoguće da netko od spomenute dvojice preuzme izborničku dužnost. Bio bi to novi dokaz da Zdravko Mamić kontrolira sve najvažnije u hrvatskom nogometu.

Inače, u anketi tportala kao najveće želje hrvatske javnosti najbolje su kotirali Robert Prosinečki, Miroslav Blažević i Vahid Halilhodžić...