NOVO PRVO IME REALA

Potpuno zasjenio Ronalda: Takav gol nisam zabio nikad!

30.08.2015 u 10:14

Bionic
Reading

James Rodriguez apsolutno je glavna zvijezda Real Madrida na početku nove sezone. U dvoboju protiv Betisa zabio je dva prekrasna pogotka, jednog od njih i škaricama...

Cristiano Ronaldo još nema postignutog gola u Primeri. S obzirom da je prošle sezone došao do brojke 20 još sredinom jeseni, ovako spori start najboljeg nogometaša svijeta 2014. godine pomalo je iznenađujući.

No, Real ima novog čovjeka koji ga vuče. To je James Rodriguez koji pri neuspjehu 0:0 u prvom susretu u Gijon nije igrao od prve minute, no sad kad je dobio priliku u prvih 11, odmah je zablistao s dva fantastična pogotka: jednim iz slobodnjaka, drugim škaricama.

'To je jedan od mojih najljepših. Nikad nisam zabio takav gol. Stavio bih ga na treće mjesto među mojim golovima,' izjavio je nakon susreta James opisujući akrobatski pogodak u drugom dijelu pa se osvrnuo na Ronalda:

'Naravno da bi on želio zabiti, ali to se ne može uvijek. Zabit će u sljedećoj utakmici.'

Rafa Benitez objasnio je zašto James nije igrao od početka protiv Sportinga u prošlom kolu.

'Došao je puno kasnije od ostalih zbog Cope i morao je uhvatiti ritam. Njegovu kvalitetu nitko ne propituje,' kaže trener Reala koji je odahnuo nakon visoke 5:0 pobjede protiv Betisa u subotu.