NA RUBU PONORA

Balotelli se pokajao i priznao: Ne mogu više ovako!

27.08.2015 u 14:22

Bionic
Reading

Nakon što se Milan odlučio vratiti ga u Italiju, Mario Balotelli sretan je što je dobio još jedno priliku i svjestan da ovaj put ne smije zabrljati...

Ima 25 godina i već je propali nogometaš. Mario Balotelli posljednjih godina na sve je načine pokušavao uništiti svoj iznimni talent. Razočarani Milan prošlog ga je ljeta pokušavao uvaliti bilo kome, samo da ga se riješi. Isto se dogodilo i uoči nove sezone s Liverpoolom. Talijanski klub sada ga je ponovo uzeo, a iako su svi već otpisali kontroverznog nogometaša neodgovornog na terenu i izvan njega, on tvrdi da se pokajao i kreće ispočetka.

'Ja sam kao igrač koji je tek završio prvo poluvrijeme. Igrao sam i ponašao se kao dijete. To nije bilo dobro, upropastio sam mnogo prilika,' izjavio je Mario Balotelli za Gazzetu dello Sport pa dodao:

'Nije još gotovo. Sad počinje drugo poluvrijeme. Sada ću igrati kao muškarac. Mnogi ne vjeruju u moj povratak, ali pokazat ću im da su u krivu. Milan se kockao, no obećao sam sebi i ljudima koji me okružuju da krećem od nule i ovaj put ne smijem zabrljati.'

'Sada ću slijediti svako pravilo. Znam da ću dobiti priliku samo ako ju zaslužim, ali nisam zaboravio igrati nogomet,' zaključio je čovjek koje trener Liverpoola Rodgers ne želi više nikad vidjeti zbog glupiranja na treninzima i utakmicama te bahatosti koja je išla do te mjere da nakon tri mjeseca u klubu nije znao imena većini suigrača.

Legenda Milana Zvonimir Boban opisao je povratak Balotellija u Milan 'apsurdnim'.