MORAO OTIĆI IZ REALA

'Rekli su da računaju na mene, a onda kupili Kovačića!'

27.08.2015 u 10:50

Bionic
Reading

Asier Illarramendi kompletirao je svoj prelazak u Real Sociedad za oko 17 milijuna eura. Priznaje da je moglo biti i bolje u dvije sezone koliko je proveo u Madridu, no barem je imao priliku trenirati s najboljim igračima svijeta...

Španjolski 25-godišnji veznjak doveden je u Madrid za čak 32 milijuna eura, kao jedna od glavna zvijezda prvenstva mladih reprezentacija Europe koje je 'furija' osvojila prije dvije godine.

No, pod trenerom Carlom Ancelottijem imao je tek sporednu ulogu u osvajanju Lige prvaka, da bi u prošloj sezoni potpuno izgubio svoje mjesto i ulazio u igru tek kad bi svi bili ozlijeđeni. Novi strateg Rafa Benitez odmah ga je otpisao i umjesto njega kupio Matea Kovačića pa mu ništa drugo nije preostalo nego vratiti se u Real Sociedad.

'Rekli su mi da računaju na mene, a onda se dogodila kupovina novog igrača,' otkrio je Asier Illarramendi nakon transfera, podsjećajući na transfer Kovačića koji mu je zatvorio klupska vrata.

'Ako ćemo iskreno, nisam se mislio tako brzo vratiti, ali rekao sam svima da ću se jednom vratiti. Stvari sa sportske strane nisu bile kako sam se nadao, ali osvojio sam četiri titule, proživio lijepa iskustva, upoznao ljude, trenirao s najboljima na svijetu. Puno sam naučio,' zaključio je mladić koji sada želi ponovo probuditi svoju karijeru.