ENGLEZI ODUŠEVLJENI

Dvije genijalne utakmice ostale u sjeni Lige prvaka!

26.08.2015 u 10:18

Bionic
Reading

Dok su se Dinamo i društvo u utorak navečer pokušavali probiti u grupnu fazu Lige prvaka, u Engleskoj je igrano uvodno kolo Capital One kupa, u kojem su viđene fantastične dvije utakmice, sa Sunderlandom i Aston Villom u glavnim ulogama...

Za razliku od Manchester Uniteda koji je angažiran ove srijede u Europi, ostatak društva na Otoku započeo je svoju Liga kup kampanju, a u utorak navečer viđene su dvije iznimne utakmice.

Aston Villa ugostila je niželigaški Notts i u tri navrata gubila i vraćala se, da bi susret na kraju pri rezultatu 3:3 otišao u produžetak. Ugledni domaćin na kraju je ipak uspio slomiti protivnika te trećim pogotkom Scotta Sinclaira i prvim Benetta osigurao prolaz u sljedeću fazu natjecanja s konačnih 5:3.


Ništa manje uzbudljivo nije bilo ni u dvoboju Sunderlada i Exetera. Prvo poluvrijeme bilo je prava ludnica, nakon samo 43 minute rezultat je bio 3:3.

U drugom dijelu član Premiershipa ipak je proigrao i sve riješio s nova tri pogotka za konačnih 6:3, uz hat-trick pomalo zaboravljenog Jermaina Defoea, kojem će ovaj susret svakako pomoći za podizanje samopouzdanja.