STIGAO IZ CHELSEAJA

Odlični Kolumbijac novi je Mandžukićev suigrač

25.08.2015 u 17:41

Bionic
Reading

Aktualni talijanski nogometni prvak Juventus pojačao je redove angažiravši kolumbijskog reprezentativca Juana Cuadrada (27) koji je u Torino stigao na posudbu iz Chelsea.

Cuadrado je posuđen 'Staroj dami' do konca ove sezone, a potom će Juve moći u potpunosti otkupiti njegov ugovor.

Kolumbijac je postao član Chelsea u siječnju ove godine stigavši iz Fiorentine za 30 milijuna eura. Međutim, nije se snašao na Otoku i upisao je tek 15 nastupa u dresu 'Bluesa'. Menadžer Chelsea Jose Mourinho jasno je pokazao kako na njega ne računa niti u ovoj sezoni i Cuadrado je prihvatio poziv talijanskog prvaka. Juve će biti njegov četvrti talijanski klub nakon što je igrao za Udinese (2009-12), Lecce (2011-12) i Fiorentinu (2012-15).

'Juventus je veliki klub, jedan od najvećih u Europi i sretan sam što ću karijeru nastaviti u nogometnoj instituciji', kazao je Kolumbijac..

Svoje redove je pojačao i talijanski doprvak Roma koja je iz PSG-a na jednogodišnju posudbu dovela braniča Lucasa Dignea (22). Roma će na koncu sezone moći otkupiti ugovor francuskog reprezentativca za 16 milijuna eura. Digne će na Olimpicu surađivati s Rudijem Garcijom koji ga je otkrio u Lilleu i gurnu u prvu momčad.