IMA LI NADE ZA NAS?

Ukrajinci u Andoru bez Voronjina i Timoščuka

13.10.2009 u 17:25

Bionic
Reading

Ukrajina će u Andori tražiti pobjedu bez Voronjina i Timoščuka, no i unatoč tome ne treba gajiti preveliki optimizam da će Ukrajinci prosuti bod(ove) na gostovanju

Nogometna reprezentacija Ukrajine, izravni suparnik Hrvatske za drugo mjesto u skupini 6 kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoafričkoj Republici, u srijedu će u posljednjem kolu natjecanja po skupinama na gostovanju kod najslabije reprezentacije u skupini, Andore, nastupiti bez napadača Andrija Voronjina zbog ozljede i veznjaka Anatolija Timoščuka koji ima dva žuta kartona.

Ukrajini je u Andori potrebna pobjeda za osiguranje drugoga mjesta u skupini ispred Hrvatske i plasman u dodatne kvalifikacije. U slučaju da Ukrajina ne uspije pobijediti Andoru, naša bi se reprezentacija pobjedom na gostovanju u Kazahstanu ipak domogla dodatnih kvalifikacija koje će se igrati sredinom studenoga.

Ukrajinski izbornik Oleksij Mihajličenko izjavio je da Voronjin neće nastupiti jer nije 100 posto spreman, dok ukrajinski mediji spominju svađu između njih dvojice.