NOVA ZVIJEZDA TOTTENHAMA

Ako je ovako prevario Modrića, mora biti majstor

05.08.2015 u 09:27

Bionic
Reading

Luka Modrić ne bi bio jedan od najboljih veznjaka svijeta da osim naglašenih kreativnih sposobnosti nema i sjajne obrambene navike. No, uvijek dođe 'neki klinac' koji se upravo preko zvijezda pokaže svjetskoj javnosti

Luka Modrić je odigrao 60 minuta u pobjedi Reala protiv Tottenhama. Malo mu je nedostajalo da se upiše u strijelce, a navijači Tottenhama posebno ističu i potez svoje nove potencijalne zvijezde, 19-godišnjeg Dellea Alija koji je Luki u naletu na malom prostoru hladno gurnuo loptu kroz noge i u nastavku akcije odmah dao upotrebljivo dodavanje. Potezi majstora.

Jedna lasta, naravno, ne čini proljeće, ali potez mladog Engleza koji je nastupao za sve dosadašnje kategorije reprezentacije svoje zemlje sugerira da je Alli prošao fazu prilagodbe po posudbama i da je spreman za velike testove.

Allija je Tottenham kupio još prošle zime od MK Donsa i ostavio ga na posudbi do kraja sezone, a kreativni veznjak u pripremama pokazuje da je spreman za Premiership ili barem Europsku ligu koja je pred Tottenhamom. Navijači ga danas 'dižu u nebesa', ali pred njim je još dug put do vrha. Iako, čini se, na pravom je putu.