TORRES U SVOM STILU

Atleticov napad i bez Mandže ubojito trpa golove!

04.08.2015 u 14:57

Bionic
Reading

U svojoj drugoj utakmici na kineskoj turneji Atletico Madrid pobijedio je Šangaj, golovima Antoinea Griezmanna i Fernanda Torresa...

Mario Mandžukić možda je napustio klub i otišao u Juventus, no Atletico i ove sezone ima snažnu ekipu, posebno u napadačkom dijelu. Diego Simeone ovog je utorka protiv Šangaja ponovo iskušavao u napadu kombinaciju Griezmanna i Vietta, dok se Fernando Torres pokazao kao pravi džoker kluba. Kad im se još priključi i Jackson Martinez, bit će to prava ekipa.

Atletico je kineskog protivnika relativno lako pobijedio, zahvaljujući golovima Antoinea Griezmanna u 10. i 25. minuti prvog poluvremena. Francuz je još jednom pokazao brzinu i tehniku te najavio novu odličnu sezonu u redovima crveno-bijelih.

Fernando Torres ušao je s klupe i potvrdio pobjedu kratkim trzajem glavom u 46. minuti, nakon ubacivanja Carrasca. Zabio je u svom stilu, samo minutu nakon što se pojavio u igri.

Tako je Atletico došao do još jednog trijumfa u pripremnom razdoblju u kojem zasad nema poraza, ali nije niti igrao s jakim suparnicima. Kolika je vrijednost nove postave Diega Simeonea bit će jasnije 22. kolovoza na Calderonu, kada otvara prvenstvo protiv Las Palmasa.


Prijateljska utakmica:

Atletico M. – Šangaj 3:0 (Griezmann 10, 25, Torres 46)