GOTOVO JE...

'Mesar' Pepe u panici; hoće li mu to Real stvarno napraviti?

04.08.2015 u 12:30

Bionic
Reading

Sve je izglednije da je portugalski branič Pepe stigao do kraja karijere u madridskom Realu. Ne naziru se pregovori oko novog ugovora

Katalonski Sport piše 'Pepe je na izlaznim vratima Reala'. Portugalcu sadašnji ugovor istječe u ljeto 2016., a u 'kraljevskom klubu' uopće ne pokazuju želju da ga zadrže. Dapače, htjeli bi ga se riješiti do kraja ovog prijelaznog roka.

Navodi se kako je Portugalac u panici te da i neke druge stvari ukazuju da borbeni i agresivni stoper više nije potreban. Naime, Sergio Ramos je nakon dugotrajnog natezanja odlučio ostati na Santiago Bernabeu, a tu je i mladi Raphël Varane koji bi se trebao ustalili na drugoj poziciji centralnog braniča.

Pepe je navršio 32 godine, tržišna cijena mu se kreće oko 15 milijuna eura, a poznat je po svojem temperamentnom ponašanju i brutalnim nasrtajima zbog čega nije previše omiljen kod igrača i navijača suparničkih klubova.

Sada su mu očigledno i u Realu okrenuli leđa bez obzira na to što je od 2007., od kada je u klubu (stigao iz Porta za 30 milijuna eura), u svakoj utakmici ostavljao srce i dušu na travnjaku. Ponekad u tome i pretjerao...

Pepe i njegovi nasrtaji