TRENIRANJE STROGOĆE

Završni udarac: Van Gaal dodatno ponizio svog golmana!

04.08.2015 u 11:09

Bionic
Reading

Nakon što je javno izvrijeđao Victora Valdesa i objavio da ga ne želi u svojoj momčadi, Louis van Gaal naredio i da se isprazni njegov ormarić i sve stvari preba se u svlačionicu rezervi...

Nizozemski strateg nije htio povesti proslavljenog bivšeg golmana Barcelone na pripreme za novu sezonu i još je javno izvrijeđao Španjolca u obraćanju novinarima.
'Nema kod mene mjesta za igrače poput njega,' rekao je Van Gaal i optužio Valdesa da je odbio brusiti formu među rezervama prošle sezone, a odbijanje poslušnosti trener je doživio kao izdaju.

Manchester United sada pokušava prodati Valdesa, a Van Gaal daje sve od sebe da ga klub što prije skine s platnog spiska. Prema pisanju Daily Maila, naredio je da mu isprazne ormarić u klupskoj svlačionici i sve stvari prebace u onu gdje se nalaze klupske rezerve.

Takav postupak izazvao je negativne reakcije među Španjolcima u ekipi, Herrerom, Matom i De Geom koji smatraju Van Gaalove postupke manjkom poštovanja prema članu kluba.

Van Gaal je tako potpuno nepotrebnim izigravanjem nedodirljivog autoriteta destabilizirao momčad uoči nove sezone, a hoće li se to osjetiti na travnjaku, vidjet ćemo u subotu na otvaranju Premiershipa protiv Tottenhama.