STIGAO ČUDOTVORAC

Za Amerikance je već i ovaj potez Pirla – čudo!

27.07.2015 u 19:29

Bionic
Reading

Andrea Pirlo ove je nedjelje debitirao u MLS-u u dresu New York Cityja, a zanimljiviji od tog video je koji se pojavio s jednog od klupskih treninga...

Jedan od najvećih talijanskih veznjaka svih vremena, 36-godišnji Pirlo nije imao strpljenja čekati Europsko prvenstvo 2016. godine i zatim se oprostiti od pravog natjecateljskog nogometa. Prešao je Andrea iz Juventusa u New York City već ovog ljeta, a u američkom MLS-u definitivno će imati što pokazati.

Pirlo je u nedjelju debitirao u utakmici Cityja s Orlandom koja je završila pobjedom nebesko plavih 5:3, a bio je to i ponovni susret s Kakom, čovjekom uz kojeg je doživio svoje šampionske europske trenutke u dresu Milana.

No, zabavnije od same utakmice ono je što se dogodilo na treningu prije nje. Naime, Pirlo je tada izveo jednu od svojih uobičajenih majstorija, prevarivši kolegu efektnim dodavanjem, a s tribina se moglo čuti:

'Jesi li vidio što je napravio? Je li to napravio namjerno? Nisam to nikad vidio u životu!', oduševljavali su se gledatelji sa strane prema čijim se komentarima može zaključiti da zapravo uopće nemaju pojma tko je Andrea Pirlo.

Ako je već taj potez za Amere bio čudo, onda će Pirlo vrlo brzo tamo zavladati kao božanstvo..