I ON OMASTIO BRK...

Slavna balkanska varalica o ludom 'ziceru na Zvezdu'

22.07.2015 u 08:34

Bionic
Reading

Crvena Zvezda je nakon ekspresnog ispadanja iz Europe prvenstvo otvorila čudesnom golijadom koju je Interpol ekspresno okarakterizirao kao namještaljku. A kada je riječ o sumnjivim ishodima, prostor bivše države i dalje s pažnjom sluša riječi prekaljene stare varalice

OFK Beograd je na poluvremenu vodio 2:0, krenule su 'bijesne' uplate na klađenju uživo i Zvezda je u nastavku zabila čak šest golova za veliki preokret. Sretni zvezdaši, sretni ulagači... a među nima i davno samoprozvani kralj namještaljki Velibor Džarovski.

Taj Makedonac koji je u bivšoj državi namještao i utakmice svih sportova, izbore ljepote, festivale o čudnoj pobjedi Zvezde kaže:

'Jesam, kladio sam se na tu utakmicu. I izvukao dvije i pol tisuće eura... Ne, nisam stavio na preokret već sam 'pogodio' da će pasti sedam ili više golova. U jednoj skopskoj kladionici su na takav rasplet stavili koeficijent 33. Nije loše, zadovoljan sam,' kroz smijeh otkriva Džarovski i tvrdi (uvijek je tako...) da nije imao dojavu:

'Nije mi nitko ništa javio nego poznajem odnose među klubovima i uložio sam oslanjajući se na osjećaj.'

Za kraj Džarovski dodaje:


'Utakmicu nisam gledao, ali rezultat je čudan. Ali što se svi čudite ovakvim događajima u jednoj Srbiji kada se uzme u obzir što sve rade u Uefi i Fifi. Riba smrdi od glave, vidjet ćete što će se sve otkriti ako netko od upućenijih propjeva,' predviđa Makedonac.