ŽELJA MANCINIJA

Zvijezda razočarala, Inter ju tjera i dovodi Perišića?

17.07.2015 u 18:15

Bionic
Reading

Talijanski Inter očajnički pokušava dovesti i trećeg hrvatskog nogometaša. Klub će pokušati prodati Shaqirija, a s dobivenim novcem od Wolfsburga kupiti Ivana Perišića...

Inter se prošle zime pojačao zvučnim imenima, no Podolski i Shaqiri nisu opravdali povjerenje kluba. Jedan je već otišao nazad u Arsenal pa zatim u Galatasaray, a drugog 'crno-plavi' silom žele prodati.

Iako je Xherdan Shaqiri na glasu kao jedan od najboljih mladih veznjaka u Europi, klub je izgubio strpljenje s 23-godišnjakom. Prema pisanju Corriere dello Sporta, spremni su ga Talijani prodati Schalkeu za samo 15 milijuna eura, jednako koliko su ga i platili ove zime.

Ako posao bude finaliziran, klub će doći do potrebnog novca za kupnju Ivana Perišića. Ponudio je Inter za hrvatskog ofenzivnog veznjaka 17 milijuna eura Wolfsburgu, što je njemački viceprvak glatko odbio. Posljednja ponuda bit će 20 milijuna eura.

Iako 'vukovi' nemaju pritiska i ne trebaju prodavati svoju momčad, Inter je silno zapeo, a i iz Perišićevog tabora dolaze izjave da im ovaj transfer ne bi smetao. Ako se na kraju ostvari, Ivan će se priključiti Kovačiću i Brozoviću, a Inter postati prava hrvatska kolonija...