WOLFSBURG JE TVRD

Jasna poruka Interu koji očajnički želi Perišića!

17.07.2015 u 18:15

Bionic
Reading

Iako talijanski Inter na sve načine pokušava dovesti Ivana Perišića, Wolfsburg mu poručuje da se neće samo tako odreći svog nogometaša...

Hrvatski 26-godišnji ofenzivni veznjak igra za 'vukove' od 2013. godine, a u posljednje vrijeme postao je važan ne samo u klubu, već i u hrvatskoj reprezentaciji. Dobri nastupi privukli su ovo ljeto posrnuli Inter koji očajnički pokušava pojačati momčad kako bi sljedeće sezone ponovo igrao važnu ulogu u Italiji.

Prema pisanju talijanskih medija, crno-plavi su spremni dati 18 milijuna eura za Perišića, no u Wolfsburgu zasad odbijaju svaku ponudu.

'Inter je prekoračio svoje mogućnosti. Nismo dobili niti jednu adekvatnu ponudu. Mi svoje najbolje igrače ne dijelimo,' poručio je sportski direktor Klaus Allofs.

Čini se da je Interova ponuda Perišiću prilično izdašna pa njegov menadžer čini sve što je moguće kako bi vodstvo Wolfsburga ipak promijenilo odluku.

'Možda bi moglo doći do zamjene. Wolfsburg traži braniča, a Inter ima Jesusa i Ranocchiju,' prenosi njemački bild izjavu Tončija Martića.