STRAŠNO POJAČANJE

Real priprema ludi transfer; Barci se to neće svidjeti!

07.07.2015 u 09:31

Bionic
Reading

U Real Madridu u potrazi su za pojačanjima, a španjolski mediji navode kako bi na Santiago Bernabeu mogao doći Zlatan Ibrahimović koji trenutačno nosi dres PSG-a

Predsjednik 'kraljevskog kluba' Florentino Perez sastao se u Kataru sa vlasnicima PSG-a. Strani mediji su bili uvjereni kako je glavna tema bila prodaja Cristiana Ronalda u pariški klub, no sada je osvanula druga priča.

Naime prema španjolskim novinarima razlog susreta bio je Zlatan Ibrahimović koji je u planovima Realovog vodstva. Ondje gdje Šveđanin igra uvijek se osvajaju naslovi prvaka.

Kako piše sport.es, ni u Parizu nemaju ništa protiv njegove prodaje. Nedavno su i odbili Ibrahimovićev zahtjev za 20 posto veću plaću za posljednju godinu ugovora koja je trenutačno 10 milijuna eura.

U Realu su ovome 33-godišnjem golgeteru spremni ponuditi trogodišnji ugovor te po sezoni čak 12 milijuna eura što je fantastičan iznos za čovjeka koji zabija bez problema, ali je ipak u godinama kada treba razmišljati o kraju karijere.

Ni odšteta ne bi smjela biti problem. Navodi se kako bi se PSG zadovoljio samo sa oko šest milijuna eura, jer bi se usput riješio i Ibrahimovićeve velike plaće što bi im otvorilo prostora za neke druge transfere.

Zanimljivo, Ibrahimović je od 2009. do 2010. igrao u Barceloni i osvojio titulu španjolskog prvaka, ali se nije rastao s klubom na lijep način zbog tadašnjeg trenera Pepa Guardiole. Ako se njegov prelazak u Real uistinu dogodi, na Camp Nouu ga sigurno neće dočekati pljeskom.

Najbolje od Zlatana