IGRAJU DANONOĆNO

Reprezentativci pijani izašli s cajki

09.11.2009 u 11:32

Bionic
Reading

Izabranici Slavena Bilića u petak navečer su otpustili kočnice. Iz baze u Rovinju otišli su prema 30 kilometara udaljenom mjestu Funtana i tamo se zadržali do dva sata ujutro

Igrači su odradili slobodnu večer u dogovoru sa stručnim stožerom, no pitanje je je li izbornik Bilić baš pretpostavio da će se večera u restoranu pretvoriti u festival alkohola i srpskih narodnjaka.

Igrači su se, prenosi 24sata, povremeno sami sebi čudili koliko su već popili, a zamjenik kapetana Darijo Srna stalno je pozivao kolege s terase da se pridruže 'urnebesu' unutra.

Krenulo je s tamburašima, no prisustvo hrvatskih nogometnih reprezentativaca jednostavno zove na cajke i uskoro su se počeli vrtjeti 'hitovi'. Tulum je trajao do blizu dva sata ujutro, a neke od igrača s manjim stažem (kako u repki, čini se i na šanku) suigrači su unosili u hotel. Prije svih Sharbinija i Jelavića. Priča nikada nije jednostrana, tako isti izvor prenosi da je Eduardo odbijao alkohol.

Vjerojantno su igrači nazdravljali Capellu i njegovoj ukrajinskoj misiji, jer ako Englezi večeras teren napuste pognutih glava, isto društvo slobodno se može vratiti u Funtanu i tamo piti do čartera za Kazahstan. U protivnom, neka se uozbilje, pred njima je teška zadaća u Astani.