ODAHNUO I ANDREJ

Kramarićev klub potjerao tiranina iznenada preko telefona!

29.10.2015 u 12:23

Bionic
Reading

Prema izvorima Sky Sportsa, vlasnik Leicester Cityja Vichai Srivaddhanaprabha uručio je otkad Nigelu Pearsonu bez prethodnog upozorenja, preko telefona...

Kontroverzni 51-godišnji strateg prošle se sezone isticao uglavnom po primitivnim ispadima. Na utakmici u veljači s Crystal Palaceom davio je protivničkog nogometaša Jamesa McArthura na terenu, a još gore stvari je radio na press konferencijama, gdje ga nije bilo sram vrijeđati novinare na najniži mogući način.

Hrvatsku javnost Pearson je također iritirao time što je Andreja Kramarića držao cijelog proljeća duboko na klupi nakon što ga je upravo on doveo u Premiership u velikom transferu. No, treba biti i pošten te naglasiti da je Englez uspio spasiti Leicester iako je u jednom trenutku zaostajao čak sedam bodova za onima iznad crte.

Tajlandski vlasnici vjerovali su Pearsonu unatoč svemu i držali ga na klupi posljednje tri i pol godine, no nakon što je njegov sin James zajedno s još dva suigrača izazvao rasistički skandal vrijeđaju Tajlanđanku tijekom orgija, stvari su krenule nizbrdo.

Prvo je potjeran iz kluba sin, a ubrzo i otac. Prema izvoru Sky Sportsa, vlasnik Vichai Srivaddhanaprabha potjerao je namrgođenog trenera bez prethodnog upozorenja, preko telefona.

'Postoje fundamentalne razlike među nama, kad je vizija budućnosti u pitanju i zato suradnja više nije moguća,' stoji u službenom priopćenju.

Za Andreja Kramarića to bio mogao biti novi, bolji početak. Novi trener sigurno će ga koristiti bar malo više od Pearsona koji mu je davao po 15 minuta svaku drugu utakmicu...