U-21 U TOPLICAMA SV. MARTIN

Ladić i nogometaši: Srbima neće biti lako!

07.10.2009 u 14:53

Bionic
Reading

Dražen Ladić i njegovi izabranici iz reprezentacije U-21 pripremaju se u Toplicama Sveti Martin za predstojeći kvalifikacijski susret sa Srbijom i uglas ističu izvrsne uvjete treninga, jako dobru atmosferu u momčadi i nepokolebljivu želju da se jakom suparniku ne ostave bodovi

Hrvatska mlada nogometna reprezentacija u Varaždinu će 13. listopada odigrati kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2011. u Danskoj protiv odabrane selekcije Srbije. Po vodstvom izbornika Dražena Ladića za ovaj vrlo važan susret mladi 'kockasti' se pripremaju u Toplicama Sveti Martin te na terenima NK Poleta u Svetom Martinu na Muri.

U srijedu je u hotelu Spa Golfer održana konferencija za novinare na kojoj su govorili izbornik Dražen Ladić te kapetan Mato Jajalo i golman Ivan Kelava, bez sumnje najvažniji i najiskusniji reprezentativci.

Izbornik Ladić je izjavio da su svi igrači svjesni važnosti utakmice sa Srbijom, kao i narednih protiv Cipra i Slovačke, te da motivacije ne nedostaje, dok su Jajalo i Kelava istaknuli vrlo dobro ozračje u reprezentaciji, dobre uvjete u Svetom Martinu na Muri te najavili da Srbima, koje respektiraju, neće biti lako.

Za razliku od A-reprezentacije koja tradicionalno pripreme odrađuje u Čatežu, mlada reprezentacija dosta luta po odredištima za pripreme. Ovog puta odabran je Spa & Golf Resort Sveti Martin, pa se nadamo da će novi uvjeti na pripremama imati za epilog i dobar rezultat protiv Srbije.

U Toplice Sveti Martin izbornik Ladić je pozvao Kelavu (Lokomotiva), Antolovića (Cibalia), Tomečaka (Dinamo), Vidu (Osijek), Jozinovića (Zadar), Maloču (Hajduk), Barbarića (Dinamo), Jajala (Siena), Badelja (Dinamo), Ozobića (Spartak Moskva), Ljubičića (Hajduk), Kneževića (Osijek), Palića (Croatia Sesvete), Školnika (Maribor), Oremuša (Hajduk), Delića (Slaven Belupo), Abdurahimija (Zagreb), Kramarića (Dinamo), Lovrena (Dinamo) i Tepurića (Slaven Belupo). Golman Antonio Ježina (Zadar) je odustao od dolaska zbog ozljede, dok je Nikola Kalinić (Blackburn) po tko zna koji put otkantao mladu reprezentaciju.