NIJE MOGAO VJEROVATI

Uplakani Mourinho urlao na zvijezde: Zašto ste me izdali?

02.06.2015 u 09:57

Bionic
Reading

Dvije godine nakon što se iz Madrida vratio u Chelsea svjetlo dana je ugledao najemotivniji trenutak kojega je svojim 'galacticosima' priredio portugalski 'posebni'

U svojoj novoj knjizi vratar Jerzy Dudek u detalje je opisao sastanak u rrealovoj svlačionici nakon derbija na Bernabeuu s Barcelonom. Završilo je 1:1, Real je dugo morao bez isključenog Albiola i Mourinho je rekao da je rezultatom zadovoljan. A onnda 'otvorio vatru':

'Vidim da ste u dobrim odnosima s medijima. Malo predobrim. Čitam da ne želite sastanke prije utakmica, da loše treniramo prekide i da premalo radimo na taktici... Četiri sata prije utakmice upalim televiziju i gledam kako se na ekranu otkriva planirani sastav,' otkriva Dudek dio izlaganja dok je Mourinho još ostao miran. Uslijedilo je urlanje...

'Kako da ih iznenadimo kada je jedan od vas štakor? Da, obični štakor! Netko od vas je u javnost pustio naš prvi sastav. Saznali su sve što smo pripremali cijeli tjedan. Da će Pepe igrati u sredini, kako ćemo čuvati Messija... Sve smo dogovorili i zašto niste dozvolili da uspije,' napravio je pauzu Mourinho ali apsolutnu tišinu uskoro su zamijenili novi urlici uz suze:


'Uvijek vam čuvam leđa, idem u vatru zbog vas kao svaki general. I taman kada smo ih trebali napasti netko mi je zabio nož u leđa. Netko od vas me ubo prije najvažnije utakmice za nas,' bjesnio je Mourinho i tada se okrenuo prema djetetu kluba Estebanu Graneru.

'Gdje je taj štakor? Gdje se skriva? Tko je to? Jesi možda ti (prstom upire u Granera)? To bi mogao biti netko tko dugo igra ovdje (prstom upire u još trojicu kojima Dudek ne navodi imena)... Kako ga nije sramota uništiti sav naš trud u pripremi utakmice? Zajeb.. si me! Ali ne samo mene nego i suigrače, navijače i obitelji. Naći ću lajavca među vama! Iako ne znam ni hoće li to biti potrebno, zlo mi je od vas,' završio je Mourinho, nabio plastičnu bočicu u zid i napustio svlačionicu.

Derbi nakon kojega je Mourinho imao show u svlačionici