MILIJUNI ZAJAMČENI

Nakon otpremnine Ancelotti dobio ponudu koju će teško odbiti!

27.05.2015 u 12:54

Bionic
Reading

Nakon što je i službeno dobio otkaz na mjestu trenera Real Madrida talijanski stručnjak Carlo Ancelotti već ima novih ponuda za posao, a naravno, dobro će mu doći i otpremnina koju je dobio od kraljevskog kluba

Iako je na oproštajnoj konferenciji za medije zakazanoj u Madridu kazao da uskoro ima namjeru ići na operaciju zbog bolova u vratu i leđima, iz njegova bivšeg kluba Milana već je stigla ponuda. Čelni čovjek Milana Adriano Galliani, odmah nakon što je poznati menadžer Ernesto Bronzetti razgovarao s bivšim trenerom Reala, stigao je u Madrid kako bi mu kazao 'da neće odustati od njega jer on je dio klupske povijesti'.

Međutim Ancelotti neće tako brzo donijeti odluku jer su njegovi spretni menadžeri ili, bolje rečeno, zastupnici u vrlo kratko vrijeme s upravom kluba dogovorili da mu se isplati 50 posto plaće koju je imao dogovorenu za sezonu 2015/16, a ona iznosi osam milijuna eura.

Dakle, 55-godišnji Ancelotti sada ima slatke brige. Novac ili točnije četiri milijuna eura će mu sjesti na račun, a na stolu već ima ponudu velikog Milana koji je odveo do dvije titule prvaka Europe 2003. i 2007.

'Odmah sam došao u Madrid kako bih se s Carlom vratio u Milan. Sutra ćemo se opet vidjeti', kratko je novinarima kazao karizmatični Galliani, a Ancelottija, ističe, poznaje gotovo 30 godina.

Da je Ancelotti nešto više od običnog trenera za navijače Milana, svakako govori podatak da je od 1987. do 1992. igrao za taj klub (dva puta bio je prvak Europe), a od 2001. do 2009. bio je trener iste momčadi.

Kada se sve stavi na vagu, čini se da će Ancelotti teško odbiti svog dobrog prijatelja Gallianija.