VELIKA PARADA

Da se ne zove Jose Mourinho ovo bi mu jako zamjerili

25.05.2015 u 17:36

Bionic
Reading

Oko 70 tisuća ljudi okupilo se na ulicama zapadnog Londona kako bi pozdravio pobjedničku paradu novoga engleskog prvaka Chelsea

Chelsea je ove godine slavio i u prvenstvu i u Liga kupu, a igrači i stručni stožer kluba s trenerom Joseom Mourinhom prošla su ulicama engleske prijestolnice u tri otvorena autobusa. Chelsea je naslov prvaka Engleske osvojio prije tri tjedna, a u nedjelju ga je potvrdio pobjedom nad Sunderlandom, dok je Liga kup osvojio još u ožujku trijumfom nad Tottenhamom (2-0).

'Za sve vas imam molbu, a to je da rezervirate mjesto i za sljedeću paradu dogodine. Čvrsto vjerujem da ćemo obraniti naslov,' kazao je Mourinho, koji se u Chelsea vratio 2013. godine. Čuveni portugalski trener potom je, i to prilično neuspješno, zapjevao i himnu Chelsea. Ipak, 'posebni' u Chelseaju imaju gotovo neograničene kredite pa mu i ovakav gaf može proći bez 'pada rejtinga'.

Pobjednička parada bila je i svojevrsni oproštaj za dvojicu veterana "Plavih" - vratara Petra Cecha i napadača Didiera Drogbe, koji odlaze iz kluba.