NIJE UGODNO

Mandži prijeti pola godine suše u dresu Atletica!

24.05.2015 u 09:18

Bionic
Reading

Mario Mandžukić propustio je utakmicu posljednjeg kola Primere u kojoj je Atletico odigrao bez golova protiv Granade, što znači da završava sezone s tri mjeseca bez postignutog gola, što će se tijekom ljetne stanke povećati na šest...

Hrvatski napadač neće prvu polovicu 2015. godine pamtiti po dobrome. Ozljede gležnja i koljena poremetile su mu ritam, a pogodak nije zabio od 21. veljače i udarca s bijele točke protiv Almerije. Mandžo je tako ostao na više od tri mjeseca bez postignutog pogotka, a s obzirom da Atletico neće igrati španjolski ni europski Superkup, ta će se 'suša' povećati na najmanje pola godine u službenim utakmicama, jer nova sezona Primere počinje u drugoj polovici kolovoza.

Valja reći da ni Atletico nije briljirao u novoj godini i jedva je zadržao Valenciju i Sevillu iza sebe te osigurao treće mjesto koje vodi izravno u grupnu fazu Lige prvaka sljedeće godine. Napadački dio ekipe je problem, jer nakon Mandžukića i Griezmann je prestao zabijati golove.

Što se Mandže tiče, još se ne zna hoće li uopće ostati u Primeri ili će nastaviti u francuskoj ili engleskoj ligi. Gdje god igrao, za našu reprezentaciju je najvažnije da u sljedećih godinu dana vrati formu za Euro 2016. A golgetersku krizu moći će, ako ne već u dresu Atletica, prekinuti za deset dana protiv Gibraltara ili Italije.