IZGUBIO KONTROLU

Ronaldinho na ružan način završio meksičku epizodu

22.05.2015 u 11:28

Bionic
Reading

U polufinalu meksičkog nogometnog doigravanja Ronaldinhov Queretaro gostovao je kod Pachuce i izgubio sa 2:0, a trener Vucetich u uzvrat vrlo vjerojatno neće računati na brazilskog čarobnjaka lopte

Ronaldinho je nedavno ponovno počeo oduševljavati nogometnu javnost. Uhvatio je svoj prepoznatljivi ritam, ali tijekom dvoboja kod Pachuce Queretaro se nakon pola sata igre suočio sa zaostatkom 2:0 i igračem manje na terenu.

Trener Manuel Vucetich odlučio se tada na dvostruku izmjenu kako bi sačuvao izglede za uzvrat a kada je Ronaldinho u 41. minuti vidio svoj broj na tabli za izmjene samo je hladno krenuo prema tunelu i potpuno izignorirao i trenera i suigrača koji je ulazio - na drugoj strani travnjaka.


Kasnije su kamere snimile Brazilca kako sam ulazi u auto i odlazi sa stadiona dok je utakmica još trajala. Meksikanci procjenjuju kako će se nekadašnja zlatna lopta svjetskog nogometa suočiti s kaznom i izglednom suspenzijom, no i dodaju kako ga to neće pretjerano uzrujati obzirom da i tako planira otići u SAD kako bi se priključio MLS ligi koja s Gerrardom, Lampardom, Kakom i ostalima sve brže hvata korak s europskim konkurentima.