SPREMA SE TRANSFER

Bobanova riječ ima težinu; iskreno o velikom hrvatskom talentu!

19.05.2015 u 09:51

Bionic
Reading

Zvonimir Boban je stručni komentator na Sky Sportsu, a bivši hrvatski reprezentativac sada se osvrnuo na Matea Kovačića za kojeg se sve više piše da bi mogao zamijeniti Inter s Barcelonom

Boban je imao veliku karijeru, svoje najbolje godine dao je Milanu s kojim je osvojio četiri prvenstva i jednu Ligu prvaka. Zato njegova riječ na Apeninskom poluotoku ima težinu. U svojim komentarima za Sky Sports često je oštar, posebno prema svojim 'rossonerima' koji su daleko od slavnih vremena.

Nekadašnji hrvatski kapetan bez dlake na jeziku pričao je o sadašnjim i bivšim igračima te trenerima Milana, kritizirao njihovu politiku no isto tako je govorio i o drugim klubovima.

Tako se Boban osvrnuo i na gradskog rivala Intera u kojem igra Mateo Kovačić, a o kojem je uvijek govorio lijepim riječima.

Interov ofenzivni veznjak mogao bi napustiti klub i Serie A, a na njegovo mjesto trebao bi doći Yaya Toure.

'Druge bi trebalo žrtvovati, a ne najveće talente. Ako želite veliku momčad onda te igrače ne smijete prodavati. Toure je trenutačno bolji od Kovačića, ali on ima 32 godine, a Mateo 20', pričao je Boban te se dotaknuo i mogućeg transfera u Barcelonu.

'Ako bude igrao u Barceloni, bit će veznjak o kojem će pričati cijeli svijet. Njegova karijera ovisi o tome gdje igra i na kojoj poziciji. I da sam u Interu ne bih ga nikada prodao.'

Inače, Boban je u ranijim istupima vezanim uz Kovačića često isticao njegov ogroman potencijal te je čak poručio da bi mogao čak biti bolji od njega.

Ovako to radi Mateo