NIŠTA OD OSTAVKE

Ćiro ljut na čelnike, ali ostaje izbornik BiH

22.12.2008 u 16:00

Bionic
Reading

Miroslav Ćiro Blažević u ponedjeljak je u Mostaru odbacio medijske navode da će otići s klupe izbornika Bosne i Hercegovine nakon sukoba s dijelom čelništva Nogometnog saveza BiH

'Nikamo ne odlazim, ali da ću ući u konflikt s onima koji su predodređeni da nas vode, to je sigurno. Odlučio sam, obračunat ću se s njima (s predsjedništvom Nogometnog saveza - op. a.) apsolutno. Nikog ne želim ucjenjivati, nemam namjeru otići, ali imam namjeru regulirati ono što može utjecati na momčad i kompromitirati naše šanse za ono što priželjkujemo', rekao je Blažević u intervju za bosanskohercegovačko izdanje Večernjeg lista i radio Dobre vibracije.

Ćiro je posebno ljutit na potpredsjednika Nogometnog saveza Sulejmana Čolakovića koji je osporavao njegov način rada.

'Čolaković kaže u novinama: 'Neće meni Ćiro odlučivati.' Pa nećeš ti odlučivat', budalo jedna, do jučer su ti bombe po savezu bacali', ljutito je kazao izbornik bosanskohercegovačke izabrane vrste i dodao da je 'stvorio jedinstvo u najvažnijem dijelu, a to je ekipa'.

'Ne može nas voditi predsjedništvo (Nogometnog saveza BiH - op. a.) koje nije jedinstveno i koje u svakoj prilici pokaže da nemaju nikakvog jedinstva', dodao je Ćiro, a kap koja je prelila Ćiri čašu je izbor glavnog tajnika Nogometnog saveza BiH Muniba Ušanovića protiv kojega se pred Sudom BiH vodi sudski postupak za brojne nezakonitosti u vođenju Saveza.